trAck mArk

lEpAskAn 10sI0n AndA d'sInI

Wednesday, 30 January 2013

KEBINGGUNGAN MELANDA

Aloha readers..... amcam ary nie manyak sihat ka????? admins nk share la cikit pasai pengalaman admins bekerja di umo muda nie..... admins abs saja SPm admins trus bekerja.... tapy skrang boss kt tmpat keja admins nie suka cara admins bekerja.... (bukan nk bangga diri admins taw... kih3 :D ) so dye nk admins jd supervisor untuk bahagian STOR..... skrang admins berada dlm delim sbub apabila jd supervisor admins perlu bagy arahan kt orang bawahan admins..... namun admins nie masih muda.... supervisor lama pown masih ad..... admins x snggup nk bagy arahan kt orang atasana admins skrang..... sbub orang atasan admins lebih tua dan lebih berpengalaman...... siot btoi la.... dh la admins nie hanya tnggu result saja...... ssh lorh nk buat pilihan skrang nie...... admins terpaksa pilih antara JAWATAN admin dgn RAKAN SEKERJA admins sendiri.....  makin hary makin pening admins dibuatnya..... kalaw readers ad idea untuk berkong si ngan admins.... gtaw2 la admins.... admins perlukan idea skrang nie..... :)

2 comments:

Ummu Azra Hazimah said...

Assalamualaikum..
It is used to be happened to me dude.
Susahkan kalau kat tmpat yg kita harus pilih antara kawan dan jawatan kita tuh.
nak2 lagi kita masih baru lagi.
My advice is supaya admins masih jalankan kerja yg dipertanggungjawabkan kat admins tanpa sakitkan hati kawan2. suruh diorang buat kerja tapi dgn cara yg tak kasar2,maybe melalui gurau2, inshaAllah diorang takkan terasa dan happy kerja ngan admins.Tapi jgn terlalu bg muka sgt kat diorang,sekali sekala boleh la, sebab ye lah diorang kan kawan kita. Apa2 pun goodluck with your work ! :)

Deck95 said...

thanks 4 you advise..... admins beterima kasih sngt dpt nasihat dary awk :)